Dobrodošli u vaš

FIAT OVLASćENI SERVIS

Za sva Faitova vozila u garanciji
za sva Fiatova vozila van garancije

Nasa poslovna politika:


I defektaza kvara- utvrdjivanje kvara
II klijent dobija informaciju o kvaru i ponudu koliko kosta otklanjanje kvara
III klijent prihvata ili ne prihvata ponudu, nista se neradi na vozilu bez dogovora sa klijentom.

Naša  oprema i dijagnostički alati su u skladu sa najnovijim standardima, i omogućavaju nam da pružimo brzu, adekvatnu i efikasnu uslugu. Bez obzira da li je u pitanju redovno servisiranje, rutinska kontrola ili rešavanje složenih problema, mi smo spremni da zadovoljimo sve vaše potrebe i kako bi vaš auto ostao u reprezentativnom stanju.

Usluge koje možete dobiti u našem servisu

Redovno održavanje

Pružanje periodičnih servisa i pregleda kako bi se održala optimalna performansa vozila, uključujući zamenu ulja, filtera, proveru tečnosti i slično.

Pneumatici

Montaža, balansiranje, popravka i zamena pneumatika, kao i saveti o odabiru odgovarajućih pneumatika za vaše Fiat vozilo.

Dijagnostika i popravka

Identifikacija i rešavanje problema sa motorom, , vešanjem, električnim sistemom i drugim komponentama vozila.

Servisiranje sistema za kočenje

Provera i popravka sistema za kočenje, zamena kočionih diskova i pločica, provera kočionih creva i hidraulike.

Zamena delova

Pružanje originalnih Fiat delova za zamenu oštećenih ili istrošenih komponenti vozila, kao što su kočione pločice, kvačilo, amortizeri, i drugo.

Punjenje klima uredjaja

Punjenje klima uredjaja sa R134A kao i gasom koji je namenjen isključivo za vozila novije proizvodnje 1234YF.

Verujemo u transparentnost i otvorenu komunikaciju sa našim klijentima. Pre svakog servisnog zahvata, pružamo jasne informacije o obimu radova i troškovima, kako biste imali potpunu kontrolu nad procesom. Naš cilj je da vam pružimo izuzetno iskustvo servisiranja, gde se brinemo o vašem vozilu kao da je naše sopstveno.

Osim stručnosti i pouzdanosti, naš Ovlašćeni servis za Fiatova vozila je i mesto gde se neguju kreativnost i inovacija. Uvek smo otvoreni za nove ideje i tehnologije koje unapređuju performanse i udobnost vašeg Fiata. Naš tim prati najnovije trendove i stalno se usavršava kako bismo vam pružili najbolje moguće usluge.

Dođite i pridružite se našoj porodici zadovoljnih klijenata. Naša vrata su vam uvek otvorena, a naš tim je spreman da vam pruži vrhunsku uslugu koja će prevazići vaša očekivanja. Zakažite svoj termin danas i prepustite vaš Fiat u sigurne i stručne ruke našeg Ovlašćenog servisa.