Profesionalne vulkanizerske usluge za sigurnu vožnju

Iskusni tim pruža vrhunsku uslugu montaže i popravka guma kako biste uživali u sigurnoj i udobnoj vožnji

Uživajte u bezbrižnoj vožnji uz naše  vulkanizerske usluge koje garantuju sigurnost, udobnost i produženi vek trajanja guma

Naša vulkanizerska radnja je opremljena najnaprednijim mašinama za popravku, montažu i balansiranje  guma, pružajući vam sve što je potrebno za održavanje i optimalno funkcionisanje vaših pneumatika. Uzimamo u obzir sve vaše potrebe i pružamo širok spektar usluga, odgovarajući profesionalno i kvalitetno na svaki zahtev.

U našoj ponudi možete pronaći vrhunske pneumatike od renomiranih svetskih proizvođača kao što su Michelin, Kleber, Continental, Goodyear, Dunlop, Pirelli, BFGoodrich, Sava, Tigar, Barum i mnogi drugi. Bez obzira da li vozite putnički automobil, terensko vozilo ili lako dostavno vozilo, imamo gume koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Balansiranje

Balansiranje guma je ključno za postizanje ravnoteže masa točkova. Naša preporuka je da nakon montaže guma obavezno obavite balansiranje kako biste izbegli podrhtavanje volana ili celog vozila, pružajući vam mirnu i sigurnu vožnju. Koristimo visokokvalitetne tegove kako bismo postigli optimalno balansiranje.

Naša stručnost i dugogodišnje iskustvo u vulkanizerskoj i auto industriji garantuju da ćemo pružiti vrhunsku uslugu. Stalno se usavršavamo i posvećeni smo svom poslu, što je rezultiralo stalnim poverenjem naših zadovoljnih klijenata.

Kvalitetne gume i redovno održavanje pneumatika imaju značajne benefite za vozače. Evo nekoliko prednosti koje možete očekivati:

Usluge koje vam takodje stoje na raspolaganju u našem servisu

Pozovite nas i zakažite svoj termin za montažu ili popravku vaših pneumatika.

. Naš stručni tim je spreman da vam pruži vrhunsku uslugu i vašem vozilu obezbedi duži vek trajanja.